Списание Европа минало и настояще

Публикация а Асен Минчев

📢 Горещо не, ами направо вряло от деня! От Прокуратурата, от ъндърграунда, от дъното, от тинята, от всичката смрад, в която „ПроНЯМАта“ натикаха България.

☝️ Добрата новина ли?! Не мисля, че е добра, но е Безмилостна! Това е самата истина за държавата на Кирчовците…

👉 Калина Андролова и Виктор Димчев с брутален, жесток и убийствен коментар:

К.А.✒️ „ПП се оказват замесени в схеми с бизнес бандитизма и ъндърграунда за отстраняване на магистрати, полицаи и в плана за махането на Гешев. В записите на прокуратурата се чува следното:

„Е, тия са малоумни Промяната. Квото им кажеш това ще направят. Наистина са мои хора.“

„Пълни олигофрени! Ти го сложиш, той нищо не може да направи…“

„Ти хубаво ги подкара с Кирчо и Асенчо“…

„400 хиляди сме дали за тоя?!“

„Трябва да го изтърбушат, начи..“

„Дай му пари на тоя дрисльо, че не му дава Бобока нищо…“

„Ще видиш кво ще ги направя, голи акции искам аз, онова дебелото прасе,…земи си пуканки…“

„Ако нищо не стане пак идват ПП и ДБ-то! Те са идиоти. Те ще го разкъсат. Иначе са малко непохватни, де…“. ПОТРЕС❗

От записите се разбира, че хора с пари, фокусирани в конкретни машинации и мишени, употребяват ПП/ДБ точно като ПОЛЕЗНИ ИДИОТИ, че дори си го заявяват директно. Задкулисието посурна цялата политическа система, давайки една торба пари на проксита, които да подскачат като убодени, щом стане дума за Гешев…и да внасят закони. Звуков файл в коментарите…“📌

В.Д.✒️ „Флашки, глупости, безидейност, калпаво управление…

Колкото и менторите на промяната да лъжат, че това са следствия от дългогодишна некадърност, истината е, че това е пряко следствие от нахлуването на стотици, хиляди некадърници в държавния апарат.

Издигнати от баталиите на псевдореволюцията от 2020, платена от олигарси и използвана от сполучливи ПР експерти, почтените пеперуди и пепелянки натрубаха бързо пари, купиха хубави коли, попътуваха на държавни разноски и разбраха къде е мекото на хляба.

Сега произвеждат скандал след скандал, докато пишат витиевати политически програми в които за пореден път се борим с несправедливостта, рутим корупцията, въвеждаме мерки за икономически просперитет.

Тъй като само с приказки не става, трупаме дългове и постоянно обедняваме. Инфлацията вършее, болестите ни морят.

Нито една мярка, действие или политика не сработи. Нито корупцията намаля, нито някой олигарх беше засилен към затвора. Нещо повече – подкараните от правосъдието бяха освободени, избягаха, изнесоха си бизнеса и авоарите.

Вие тук сте за да плащате пенсии, да им пускате бюлетини и да им гледате позорищата.

Няма никаква промяна, просто още малко българи се сдобиха с парици за черни дни. Не сте сред тях, защото не сте достойни да сте част от схемата. Ако бяхте, щеше да ви харесва нещо да се променя и авоарите да текат от чуждите към вашите джобове.

Вместо това гледайте и се учете как батковците и каките ги умеят нещата. Защото докато вие се дърлите, онези от площада и тези от статуквото си опекоха работата, оправиха си живота, кълват си фъстъците и се смеят на сеира, който представлява бъдещата президентска република България.

Vae victis.“📌

/горко на победените, бел. ред./

Оставете гласа си

0точки
Upvote Downvote

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *