Списание Европа минало и настояще

Публикувано

СТРАСБУРГ: КЪДЕ СА МИЛИАРДИТЕ?

      И в Страсбург коментираме новината от България относно финансовата катастрофа, в която вече е ясно, че сме навлезли. От две години обръщам внимание, че промянаджиите ще съсипят държавата. Доказателствата вече са факт. Липсват милиарди. Няма ги. И срещу тях няма забит дори един гвоздей. Нищо няма построено, но милиардите ги няма. Че и са ни набутали с огромни заеми. Плащай народе! Като се водиш по акъла на измамници, плащай! И още нещо.

    От  33 години повтарям, че участието на БСП във властта винаги води до катастрофа. Това не го разбраха само тъпанарите. А миналата година ПП и ДБ вкараха именно БСП във властта. Че и направиха нейният лидер Нинова вицепремиер и министър на икономиката! Уникално! И сюрия неадекватници станаха министри и депутати. Ще ги помним с малките им имена, с прякорите и простотиите им.  Започнаха лъжите. И сега отново се канят да управляват заедно. За  да досъсипят окончателно държавата ни. Да ни направят за резил пред Европа.

         Но вече си мисля, че им е хак на всички,  които лапаха мухите на „промяната“ и се кефиха на политици на чиито лица бе изписана измамата. Хак ви е!

      Това е мнението в Страсбург. Само Елена Йончева и Радан Кънев са на различно мнение, но те по принцип си подават ръка.

Александър Александров

Оставете гласа си

0точки
Upvote Downvote

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *